About Brand New iD

BRAND NEW ID

Concept, design en creatie. Wij zijn sterk in het samenbrengen van communicatie, creativiteit, functionaliteit en beleving. Wij begrijpen wat geïntegreerde communicatie inhoudt, met een brede ervaring online en offline. Wij geloven dat het communiceren van een merk bestaat uit, how it looks, how it feels, how it works, how it sounds, how it clicks.

Wij brengen strategie tot leven. Altijd scherp op het transformeren van communicatievraagstukken naar effectieve communicatieconcepten en communicatie-uitingen. Platform onafhankelijk, van print, web, mobile, radio tot tv. Veelzijdig, geïntegreerd en inspirerend zijn de meest opvallende kenmerken voor onze werkwijze.

Brand New iD creëert niet alleen maar zorgt ook dat het werkt!

Creatie is ook account, korte lijnen en aandacht voor het proces.

BRAND NEW ID WERKT

... voor het merk (bedrijf/organisatie) dat de communicatie-uitingen en/of visuele identiteit wil aanpakken op een geïntegreerde en inspirerende wijze.

... binnen een netwerk van communicatie-specialisten. Van strategie tot uitvoering. Ieder zijn vak, en ook ieder zijn grenzen.

... met de ondernemer met grote plannen, die de communicatie moet opzetten. Als partner die bereid is te investeren in de toekomst.